Het museum kan over het algemeen op veel steun en bijval rekenen. De geschiedenis die wij hier bewaren en doorgeven is voor veel mensen nog steeds actueel en waardevol. Niet zelden gebeurt het dan ook dat men ongevraagd met voorstellen komt om het museum te steunen.
Het gaat dan om incidentele steun in de vorm van een klus die gratis wordt opgeknapt, een set kacheltjes die gemaakt wordt of een levering zonder factuur. Dit soort hulp wordt niet alleen zeer op prijs gesteld. We hebben dergelijke steun ook hard nodig.
Structurele steun in de vorm van subsidie kan van het bedrijfsleven niet verwacht worden, dat is een verantwoording van de overheid. Maar het is geen geheim dat het museum vanaf het prille begin in Katendrecht nooit ruim in subsidie bemeten is geweest.

Telecom Systems installeerde twee zuilluidsprekers in onze gehoorzaal

Schildersbedrijf Hoftijzer knapte onze wisselzaal op
Voor de verhuizing, de vernieuwde vaste opsteling en de verschillende aansprekende educatieve intiatieven is steeds actief naar sponsoring gezocht. En gevonden. We hebben daardoor een mooi museum kunnen realiseren dat onmisbaar is voor Rotterdam, en dat vinden niet alleen wij. Getuige ons gastenboek en de algemene steunbetuigingen die wij ontvangen.

Verschillende bedrijven hebben ons in de afgelopen jaren geholpen. Wij waarderen dat zeer. Onze presentatie wordt over het algemeen als helder en krachtig ervaren. Niet in de laatste plaats doordat alles er verzorgd uitziet. Zonder dit soort bijdragen in natura zouden we de hoge kwaliteit van onze exposities en presentaties niet kunnen handhaven.
Heeft u een bedrijf en denkt u iets voor het museum te kunnen betekenen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Directeur Johan van der Hoeven zal u graag te woord staan!

Natuurlijk worden allle bedrijven op onze website vernoemd, en wordt er een stukje op onze nieuwspagina over doel en aard van de werkzaamheden gemaakt.

Tel.: 010 484 89 31
E-mail: info@ovmrotterdam.nl
  Simeco Training & Transport verzorgde een BHVcursus
De volgende bedrijven waren ons al 'in natura' behulpzaam:
Telecom Systems
Verhuis- en transport bedrijf Condor
A.D.S. Coffee Service v.o.f
Drukkerij Thieme
Schildersbedrijf Hoftijzer B.V.
Breur Beveiliging B.V.
Simeco Training & Support
Stre@m Opleidingen
IJsfontein
  Capelle a/d IJssel
Rotterdam
Sliedrecht
Den Haag
Rotterdam
Capelle a/d IJssel
Uden
Rotterdam
Amsterdam